

# Southwestern Ontario Regional User Group November 13, 2018

Agenda

Kindly hoste	Kindly hosted by: Sun Life Financial Toronto One York, 1 York Street, Toronto, ON M5J oB6		
8.30am	Arrivals		
8.45am	Welcome and Introductions		
	Sara Cales, Fusion Risk Management (30 mins)		
9.15am	What's Trending at Fusion		
	Hear the latest news & events from Fusion and learn more about available community events and resources		
	including RUGS, Solutions, Fusion Central and Fusion Academy.		
	Sara Cales, Fusion Risk Management (30 mins)		
9.45am	Customer Spotlight – The Brighter Way: Path to Possibilities		
	Annie Prange, Sun Life Financial (55 mins)		
10.40am	Networking Break (25 mins)		
11.05am	Lightning Experience		
	Learn. Plan. Prepare. Lightning Experience is the next generation of the Salesforce platform featuring a modern		
	look and feel, new user features, and configuration tools. Administrators can build better, more user-friendly		
	applications to minimize training and allow users to work faster. Riddhi Patel, Fusion Risk Management (6o mins)		
12.05pm	Networking Lunch (45 mins)		
12.50pm	Discover What's Possible with Fusion		
	Learn how to leverage existing features and capabilities to help evolve your program and be more effective and		
	efficient. Riddhi Patel, Fusion Risk Management (6o mins)		
1.50pm	Networking Break (25 mins)		
2.15pm	Group Spotlight Discussion – Incident Management		
	All Attendees, moderated by Sara Cales (55 mins)		
3.10pm	Fall Release Overview		
	Learn about new innovations and capabilities coming up in the next release.		
	Riddhi Patel, Fusion Risk Management (45 mins)		
3.55pm	Planning for the next RUG Meeting		
	Sara Cales, Fusion Risk Management (5 mins)		
4.oopm	Closing Comments		
5.00pm	Join us for more networking at Happy Hour! Location and details will follow.		



## Meeting Location:

Sun Life Financial Toronto One York, 1 York Street, Toronto, ON M5J oB6

### Security Check-In:

For safety and security measures, please be prepared to show valid photo ID for entrance to the building.

#### Breakfast and Lunch:

Breakfast and lunch are provided at no cost to attendees. If you have any dietary restrictions, please send an email to FusionRUGS@fusionrm.com

#### What to bring with you:

We encourage each attendee to bring some content with them to share with the group:

- 1. An accomplishment in your program that you are extremely proud of:
  - a. a new process you designed to become more efficient;
  - b. a new capability you developed on the Fusion Framework System;
  - c. a solution to a challenge you were faced with.
- 2. A problem or challenge you are facing or struggling to resolve:
  - a. specific to your program;
  - b. specific to your organization or industry;
  - c. specific to your implementation of the Fusion Framework System.

#### Future Meeting Schedule:

04/09/2019	Manulife, Conference Centre, 200 Bloor St East, Toronto. ON M4W 1E5, Canada
------------	---